fbpx
Forside Rejser Wolin, Polen

Wolin, Polen

Se billeder i stor

Wolin, Polen - Østersøens Perle

Pris pr. person: DKK 3295,-

Tillæg enkeltværelse 595,-

 

At bo i byen Miedzyzdroje på Polens største ø, Wolin, er som at tage på ferie sydpå. Det er et naturskønt område, med flotte strande og hyggelige byer. Vi bor på Hotel Marina, som ligger lige over for gågaden, der er fyldt med restauranter, barer, butikker og kun med en kort gåtur ned til stranden.

 

 

DAG 1

Turen går ned gennem Tyskland og over grænsen til Polen, hvor Miedzyzdroje ligger ca. 25 km inde i det nordlige Polen. Vi afslutter dagen med at spise aftensmad på hotellet.

 

DAG 2

Vi starter dagen med en spændende togtur op til molen for at tage en dejlig afslappende sejltur t/r til Bansin på 3 timer. Når vi kommer tilbage, vil der være tid til en hyggelig byrundtur i vores værtsby, hvor vi bl.a. skal se ”Walk of Fame”, som er en smuk park, hvor man kan finde de kendtes håndaftryk i messing. Der vil være tid til, at man på egen hånd kan komme rundt og opleve de lokale butikker og holde en god pause. De, som har lyst, kan desuden besøge byens vokskabinet og det naturhistoriske museum, der bestemt er et besøg værd. For de fiskeinteresserede er der et oceanarium kun 500 m væk. Om aftenen kan man tage en dejlig gåtur nede ved stranden og nyde solnedgangen.

 

DAG 3

Vi går tilbage i tiden, når vi besøger den gamle vikingeby i byen Wolin. Det menes, at Jomsborg med jomsvikingerne har ligget her. Derefter går turen til Swinemünde med den 14 km lange strandpromenade og dejlige sandstrande. Vi tager ud til byens fyrtårne og nyder den charmerende atmosfære og flotte udsigt, hvor man kan betragte de fartøjer, der kommer ind i havnen. Vi får tid til at gå rundt i byen, se parkerne, eller tage en hestevognstur rundt i byen. Herfra går turen til det berømte og uendelige grænsemarked.

 

DAG 4

I dag har vi masser af tid på egen hånd til at kigge på byen og nyde omgivelserne. Senere på dagen tager vi en lille køretur og besøger Wolins nationalpark. Vi skal se den flotte smaragdsø med den smukke turkise farve. Her kan man holde en hyggelig pause eller gå en kort tur langs søen, før vi kører videre til næste udkigspunkt, hvor der er caféer med udsigt ud over havet.

 

DAG 5

Efter morgenmaden kører vi hjemad igen. Vi gør et holdt ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke.

Praktisk information

Afrejse dato

23 may, 2021

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

torsdag 27 maj 19:30, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, kaffe fra bus, udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension.

Ekslusiv i rejsen

Entréer, tog, sejltur, frokoster og drikkevarer.

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)08:20
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)08:50
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Wolin, Polen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.