fbpx
Forside Rejser Vimmerby, Sverige

Vimmerby, Sverige

Se billeder i stor

Vimmerby, Sverige - Astrid Lindgrens Verden

Pris pr. person: DKK 2575,-

2 voksne + 1 barn: 6445,- | Tillæg enkeltværelse: 600,-

 

Man skal lede længe efter et barn, der ikke har ladet sig rive med ind i Astrid Lindgrens forunderlige univers, og nu har vi chancen for at genopleve barndommens minder om rumpenisser, Nangijala og røde fletninger, når vi kører til Astrid Lindgrens Verden. Tag familiens yngste med og bliv kørt lige til døren til en af Verdens bedste verdener. Det bliver en familieferie, som I sent vil glemme.

 

 

DAG 1

Vi tager færgen fra Helsingør til Helsingborg og kører op gennem Sverige til vores hotel, der ligger centralt i byen Vetlanda. Der er tid til at gå en tur i byen på egen hånd, inden der er aftensmad på hotellet.

 

DAG 2

Efter morgenmaden kører vi til Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby. På vej derhen slår vi et smut forbi Lønneberg, hvor vi kan se huset, der er omdrejningspunkt for mange af Emils narrestreger. Vi kører videre gennem den smukke svenske natur til de tre gårde i Bulderby; Nordgården, Mellemgården og Sydgården. Når vi kommer til Vimmerby, kører vi en kort rundtur med bussen, hvor vi ser nogle af de steder, der inspirerede den kendte forfatter. Omkring middagstid kører vi til Astrid Lindgrens Verden, hvor vi får tid på egen hånd til at købe lidt frokost og gå på opdagelse i den spændende park. Man kan se alle de kendte steder som f.eks. Karlssons tag, Villa Villekulla og Mattisborgen. Måske er vi også heldige at møde en eller flere af Astrid Lindgrens figurer.

 

DAG 3

På vej hjem til Danmark gør vi holdt ved Målerås Glasbruk, der især er kendt for sine dyrerelieffer af Mats Jonasson. Men de producerer også vaser, glas, smykker, lysestager og mange andre fine og skæve ting i glas og krystal. I den tilhørende butik bliver der solgt en række af stedets produkter til fabrikspris. Vi kører over Øresundsbroen hjem til Danmark.

Praktisk information

Afrejse dato

5 juli, 2021

Opsamlingsrute 3

Hjemkomst

onsdag 7 juli 18:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, hotelophold på dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms, vejskatter og diverse afgifter, broer, færge og entré til Astrid Lindgrens Verden. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

Ekslusiv i rejsen

Andre entréer, frokoster og drikkevarer.

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Nyborg v. vejerboden07:40

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Vimmerby, Sverige

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.