fbpx
Forside Rejser Sønderjylland og øerne – Naturrejse og Sort Sol

Sønderjylland og øerne – Naturrejse og Sort Sol

Se billeder i stor

Sønderjylland og øerne - Naturrejse og Sort Sol

Pris pr. person: DKK 2295,-

Tillæg enkeltværelse 390,-

I Sønderjylland er naturen noget ganske særligt – her oplever man Sort Sol og voldsomme tidevandsforskelle. I grænselandet er historien helt unik og museer, slotte samt kirker viser glimt af landsdelens barske og konfliktfulde historie.

1 dag

Vi er klar til afgang og turen går mod det vestlige Sønderjylland. I Møgeltønder er der stærke bånd fra Schackenborg Slot til Kongehuset. Prins Joachim har i 21 år boet på slottet, som i dag fungerer som familiens andet hjem. Vi besøger Schackenborg Slotshave samt Møgeltønder Kirke. Herefter kører vi til Rømø og starter med hovedbyen, Havneby, hvor der er mulighed for på egen hånd at spise frokost. Vi kører en tur på øen og ser de brede sandstrande på vej mod Lakolk, hvor vi besøger Rømø Lys. Videre mod Ribe, hvor vi indkvarteres på DanHostel i overkommelig gåafstand fra centrum. I Danmarks ældste by, Ribe, kan vi opleve og nyde de gamle gader og små butikker. Ribe Domkirke er byens centrum og bestemt et besøg værd.

2 dag

Vi kører til Mandø – vel nok den eneste af Danmarks beboede øer, som kan nås tørskoet ved lavvande. Turen med Mandøbussen er i sig selv en stor oplevelse. På øen bliver vi mødt af en lokal guide, der viser os rundt på øen og fortæller om kirken, redningsstation, møllen og de øvrige seværdigheder. Vi spiser frokost på Restaurant Vadehavet og har lidt tid herefter, inden vi igen skal retur til fastlandet. Ved Mandøbussens stoppested ligger det nye Vadehavscenter med enestående arkitektur. På vej retur til Ribe kører vi til Kammerslusen, hvor Ribe Å har sit udløb. Måske kan vi se en flok med tusindvis af stære, der i fællesskab opfører balletten Sort Sol.

3 dag

Vi tager afsked med Ribe og kører til Esbjerg, hvorfra færgen sejler os til Fanø. På Fanø får vi en flot og hyggelig rundtur med en lokal guide, som viser os Fanø Bad, Rindby Strand og Sønderho Kirke samt by. Til frokost får vi lækre sandwich fra den lokale slagter. Herefter kører vi retur til havnen i Nordby og hører undervejs om sælerne, som vi måske endda er heldige at få et glimt af. Fra Esbjerg kører vi retur mod Fyn med dejlige minder i bagagen og et smil på læben.

Praktisk information

Allerede kørt
Afrejse dato

18 september, 2020

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

søndag 20 september 18:00, 2020

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, hotel med halvpension fra første dags aften til sidste dags morgen, lokalguide på Fanø, frokost, færge Esbjerg-Fanø t/r, Mandøbussen, lokalguide på Mandø samt frokost.

Ekslusiv i rejsen

Frokost på Rømø og drikkevarer

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06.05
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:30
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)08:20
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)08:50
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Sønderjylland og øerne – Naturrejse og Sort Sol

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.