fbpx
Forside Rejser Skt. Hans i Skagen

Skt. Hans i Skagen

Se billeder i stor

Sankt Hans i Skagen

Pris pr. person: DKK 3495,-

Dag 1

Vi kører mod Skagen med passende pauser undervejs. Frokostpausen holder vi ved Gudenåen, hvor vi har mulighed for at købe frokost. Herefter kører vi videre til Råbjerg Mile og Kandestederne, inden vi når frem til Foldens Hotel, hvor vi får serveret en lækker aftenmenu og kaffe.

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi mod Jyllands top, Grenen. Her kan vi opleve sammenstødet mellem de to farvande Skagerrak og Kattegat. Man kan gå eller tage Sandormen ud til Grenen. Man kan også se digteren Holger Drachmanns grav eller bare nyde omgivelserne. Vi kører videre til Den Tilsandede Kirke, og inden vi vender tilbage til hotellet, besøger vi det 34 meter høje vandtårn og det Hvide Fyr fra 1747.
Om aftenen skal vi naturligvis se Skt. Hans bål. Efter bålet får vi serveret et glas solbærrom og æbleskiver på hotellets viseværtshus. Her vil der efterfølgende være hyggemusik, og man kan sidde og nyde musikken, så længe værtshuset har åbent.

Dag 3

Om formiddagen skal vi se de prægtige rovfugle i Ørnereservatet ”Ørnens Verden”. Vi er tilbage i Skagen til frokost, som man kan nyde på en af byens restauranter eller caféer. Eftermiddagen kan bruges på at udforske Skagen på egen hånd. Der er flere interessante museer, hvor man bl.a. kan opleve Skagensmalernes værker. Havnen er et hyggeligt sted at slentre en lille tur, men man kan også vælge at besøge byens butikker. På Skagen Assistents Kirkegård finder man mindesmærket ”De blev derude” til minde om søfolk, der er omkommet på havet. Man kan også se nærmere på den gule Skagen Kirke. Om aftenen er det muligt at komme på en solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi kan se solen gå ned i horisonten.

Dag 4

Efter morgenmaden kører vi til Rudbjerg Knude Fyr og ser, hvor fyret er blevet flyttet hen. Næste stop bliver ved Thorup Strand, hvor Gutterne fra Kutterne holder til. Her gør vi holdt i ca. to timer, så der er tid til at købe frokost. Hvis man har lyst, kan man købe fisk med hjem. Herefter kører vi direkte til Fyn med pauser undervejs.

Praktisk information

Afrejse dato

22. juni 2022

Opsamlingsrute 2

men 2 timer senere

Hjemkomst

lørdag 25. juni 19:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, også udflugter, entré til Ørnereservatet, hotelophold med halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, arrangement på Viseværtshuset efter Skt. Hans bålet, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

Ekslusiv i rejsen

Frokoster, drikkevarer og eventuelle entréer.

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC08:30
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.08:45
Aarhus v. Musikhuset Aarhus09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Skt. Hans i Skagen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.