fbpx
Forside Rejser Skt. Hans i Skagen

Skt. Hans i Skagen

Se billeder i stor

Sankt Hans i Skagen

Pris pr. person: DKK 3395,-

Enkeltværelse tillæg 699,-

 

Kan man forestille sig noget mere hyggeligt end at fejre Skt. Hans i Skagen? Næppe! Igen i år har du chancen for at komme til det nordligste Danmark, hvor det flinke personale ved Foldens Hotel tager godt imod os.

 

 

Dag 1:

Vi kører mod Skagen med passende pauser undervejs. Frokostpausen holder vi ved Gudenåen, hvor vi har mulighed for at købe frokost. Herefter kører vi videre til Råbjerg Mile og Kandestederne, inden vi når frem til Foldens Hotel, hvor vi får serveret en lækker aftenmenu og kaffe.

 

Dag 2:

Efter morgenmaden kører vi mod Jyllands top, Grenen. Her oplever vi sammenstødet mellem de to farvande Skagerrak og Kattegat. Der er mulighed for at gå eller tage Sandormen ud til Grenen. Man kan også se digteren Holger Drachmanns Grav eller bare nyde omgivelserne. Vi kører videre til Den Tilsandede Kirke, og inden vi vender tilbage til hotellet, besøger vi det 34 meter høje vandtårn og det Hvide Fyr fra 1747.

Om aftenen skal vi naturligvis se Skt. Hans bål. Efter bålet får vi serveret et glas solbærrom og æbleskiver på hotellets ”Viseværtshuset”. Her vil der efterfølgende være hyggemusik, og vi kan sidde og nyde musikken, så længe værtshuset har åbent.

 

Dag 3:

Dagen kan bruges på at udforske Skagen på egen hånd. Der er flere interessante museer, hvor man bl.a. kan opleve Skagensmalernes værker. Havnen er et hyggeligt sted at slentre en lille tur, men man kan også vælge at besøge byens butikker. På Skagen Assistents Kirkegård finder man mindesmærket ”De Blev Derude” til minde om søfolk, som er omkommet på havet. Man kan også se nærmere på den gule Skagen Kirke.

Efter aftensmad kører vi til Gl. Skagen for at se alt, hvad bydelen har at tilbyde. Vi slutter udflugten ved Solnedgangspladsen, hvor vi ser solen gå ned i horisonten.

 

Dag 4:

Efter morgenmaden kører vi mod Ørnereservatet, som byder på spændende forstilinger, der er en anderledes og storslået oplevelse. Her kan man tage en tur rundt og opleve de imponerende dyr helt tæt på i den smukke natur. Derefter køre vi videre til Rudbjerg Knude Fyr, der er mest kendt for at være flyttet 70 meter samt den barske natur i området. Inden vi kører resten af vejen hjem, gør vi holdt i Aalborg, der ligger midt i Limfjorden og er et perfekt sted til en frokostpause. Byen byder på masser af hyggelige restauranter i stor variation og giver en oplagt mulighed for at tage en lille gåtur ned til havnen, som emmer af hyggelig stemning, udsigt og arkitektur.

Praktisk information

Afrejse dato

22. juni 2022

Opsamlingsrute 2

men 2 timer senere

Hjemkomst

lørdag 25. juni 19:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Al kørsel og udflugter, hotel m. halvpension, arrangement på Viseværtshuset m. æbleskiver og solbærrom og entre til ørnereservatet. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne tur.

Ekslusiv i rejsen

Frokoster, drikkevarer og entreer.

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Ørbæk v. kroen07:00
Nyborg v. vejerboden07:15
Ullerslev v. forsamlingshuset07:35
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:55
Odense, Dannebrogsgade08:10
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)09:00
Fredericia Banegård vest09:15
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC09:40
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.09:55
Aarhus v. Musikhuset Aarhus10:30

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Skt. Hans i Skagen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.