fbpx

Skagen

Se billeder i stor

Skagen - Toppen af Danmark

Pris pr. person: DKK 2595,-

Tillæg enkeltværelse 500,-

 

Oplev smukke Skagen, det nordligste punkt i Danmark, hvor to have mødes. Skagen har utroligt meget at byde på, og vi skal se nogle af de mest kende seværdigheder.

 

DAG 1

Vi kører af sted mod Skagen med en god pause undervejs. Vi holder en dejlig frokostpause, hvor der er mulighed for at købe lidt at spise. Derefter går turen videre til Hvidsten og nordpå langs Mariager Fjord til Skagen. Her vil vi tage en byrundtur til havnen og komme forbi Klitgården, inden vi indkvarteres på Skagen Hotel ved aftensmadstid.

 

DAG 2

I dag skal vi opleve det bedste, Skagen har at byde på, og vi starter ved den Tilsandede Kirke, som er en af Skagens mest kendte seværdigheder. Derefter vil vi tage videre til Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og et helt specielt naturfænomen. Dernæst er det tid til at tage retur til byen og holde frokostpause, hvorefter der er tid på egen hånd til bl.a. at opleve Skagen Bryghus, Skagen Museum, Saxild Gaard, Michael og Anne Anchers hus eller tage en hyggelig tur rundt i byen. Om aftenen tager vi på solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi skal se solen gå ned i horisonten bag de gule skagenshuse.

 

DAG 3

Det er tid til at køre hjemad igen, men før vi forlader Skagen, kører vi over til Grenen, hvor der er mulighed for at køre med Sandormen ud og se, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Næste stop bliver ved Lønstrup, hvor der er tid til at shoppe i de mange butikker med forskellige former for brugskunst i glas, keramik og hør. Vi bruger ca. 1 time i Lønstrup, hvor der vil være tid til lidt lækker mad. Det er muligt at købe en madpakke med fra Skagen Hotel, som kan nydes her. Vi besøger også Rudbjerg Knude Fyr, der ikke var mange år fra at styrte i havet og derfor blev flyttet 70 meter. Derefter går turen mod Fyn.

Praktisk information

Afrejse dato

3 may, 2021

Opsamlingsrute 2

Hjemkomst

onsdag 5 maj 19:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension m. kaffe/the.

Ekslusiv i rejsen

Entréer, frokoster og drikkevarer.

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC08:30
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.08:45
Aarhus v. Musikhuset Aarhus09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Skagen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.