fbpx
Forside Rejser Skagen & Læsø

Skagen & Læsø

Se billeder i stor

Skagen & Læsø

Pris pr. person: DKK 3395,-

Tillæg enkeltværelse 699,-

 

Kom med på en tur, som byder på alt det bedste Nordjylland har. Vi skal sejle med færgen til Læsø, og her får vi en guidet tur rundt på en af Danmarks mest besøgte øer – vi skal også ud på en spændende rundtur igennem Skagen. Vi bor på Foldens Hotel, som byder hjerteligt velkommen og på masser af god mad.

 

 

Dag 1:

Vi tager afsted mod Skagen til fire hyggelige dage med masser af oplevelser, som byder på lidt af hvert! På turen holder vi en pause i Hobro, hvor vi bliver sat af ved Mariager Fjord og kan nyde en dejlig frokost. Vi kører videre mod Skagen, hvor vi har tid til en lille byrundtur til havnen, og hvor vi kommer forbi Klitgården, inden vi indkvarteres på hotellet.

 

Dag 2:

Vi er i Skagen, og det skal udnyttes! Vi tager afsted med vores chauffør som guide og besøger alt det, vi har glædet os til. Vi skal selvfølgelig se Den Tilsandede Kirke, som er en af Skagens mest kende seværdigheder. Vi skal forbi det besøgsværdige Råbjerg Mile, der er en hel særlig oplevelse – og dernæst Kandestederne. Vi tager herefter retur til byen, hvor der er mulighed for at nyde en frokost på egen hånd, besøge Skagen Museum eller måske Michael og Anne Anchers Hus. Der er utallige oplevelser i byen – vi kan også anbefale et besøg hos Skagen Bryghus, Drachmanns Hus eller en hyggelig shoppetur ned af Skagens gader.

Om aftenen tager vi på solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi ser solen gå ned i horisonten og afslutter en lang og spændende dag.

 

Dag 3:

Så er dagen kommet – vi skal til Læsø til en dag fyldt med oplevelser! Vi tager tidligt afsted mod færgen til Læsø og sejler de 90 minutter overfarten tager. Ved ankomst til Vesterø Havn tager vores søde lokale guide, Preben, imod os. Han vil fortælle alt om øens historie, dens flotte landskab, det kende Saltsyderi og de smukke Læsøhuse med deres helt særpræget tangtag. Om eftermiddagen holder vi pause, og der er nu tid til at gå rundt på egen hånd og kigge i de lokale butikker, som altid byder på anderledes og spændende ting og sager. Der er også mulighed for at købe en velfortjent frokost, før vi sejler tilbage.

 

Dag 4:

Vi udnytter den sidste dag på vores rejse ved først at tage forbi Vippefyret og Det Grå Fyr for derefter at tage videre op til Grenen, hvor der er mulighed for at køre med Sandormen eller at gå ud til spidsen. Det er her, Kattegat og Skagerrak mødes – det er et sted, alle skal opleve mindst 1 gang i sit liv! Næste stop er Thorup Strand hvor de unge mænd fra Gutterne På Kutterne holder til. Her gør vi holdt i ca. to timer, så der er god tid til lidt lækker mad. Det er muligt at tage en madpakke med fra Foldens Hotel, som kan nydes her – og de, som har lyst, kan købe nogle fisk med hjem.

Praktisk information

Afrejse dato

23. august 2022

Opsamlingsrute 2

Hjemkomst

fredag 26. august 19:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Hotel m. halvpension, velkomstdrink, kaffe og the, færge og guidet rundtur på Læsø.

Ekslusiv i rejsen

Evt. andre entréer, frokost og andet drikkelse.

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Ørbæk v. kroen07:00
Nyborg v. vejerboden07:15
Ullerslev v. forsamlingshuset07:35
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:55
Odense, Dannebrogsgade08:10
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)09:00
Fredericia Banegård vest09:15
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC09:40
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.09:55
Aarhus v. Musikhuset Aarhus10:30

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Skagen & Læsø

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.