fbpx
Forside Rejser Oktoberfest i München

Oktoberfest i München

Se billeder i stor

Oktoberfest i München

Pris pr. person: DKK 4500,-

Tillæg dobbeltværelser 700,- pr. pers. og tillæg for enkeltværelse 2400,-

Gør dig klar til den helt store Oktoberfest, der holdes det eneste rigtige sted, en Oktoberfest skal holdes, nemlig i München.
På denne tur bliver du forkælet fra du træder ind i bussen, til du træder ud igen. Vores rejseleder, Søren, vil sørge for, at du aldrig er sulten eller tørstig de næste 5 dage.
Vi bor på Harrys Home Hotel, blot 20 min. fra vores store festtelt ved Wiesn.

 

1 dag:

Så blev det dagen for startskuddet til årets største fest. Vi starter turen på den eneste rigtige måde – nemlig med fri bar og snacks i bussen, som serveres af rejselederen Søren. Søren, som altid er at finde i sit tyrolertøj, forkæler os, fra vi træder ind i bussen, til vi træder ud igen, og der bliver ikke et eneste tørstigt øjeblik.
Vi holder nogle gode pauser undervejs, hvor der bl.a. bliver grillet pølser og brød til alle samt serveres kaffe og kage, så vi kan holde det festlige energiniveau oppe.

 

2 dag:

Om torsdagen serveres der morgenmad med kaffe og en bitter, og senere på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel. Her har vi dagen fri med masser af muligheder for at udforske byen eller tage en lille slapper på hotellet.
I München kan der bl.a. besøges Englischer Garten, Wiesn, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus, BMW-museum, Olympiaparken eller endda kigge på Biergarten natklub.

 

3 dag:

Så er den store dag kommet. Det er tid til skummende fadøl, masser af musik, dans på bordene og stramme Lederhosen. Vi vender snuden mod den store festplads i Wiesn, måske endda fint klædte i tyrolertøj. Vi starter formiddagen med den helt store middagsfest i det store festtelt, der kan rumme helt op til 6500 glade mennesker. Der udleveres øl-kort, som giver 4 liter øl pr. person, og så er festen ellers godt i gang. Med godt fællesskab sidder vi sammen ved bordene.
Senere er der tid til at kigge rundt på den store festplads eller besøge byen.

 

4 dag:

Maverne fyldes op ved morgenmadsbuffeten, og vi tjekker ud fra hotellet, hvor alles bagage bliver lagt i bussen. Vi har nogle timer fri til at besøge lige det, der skulle friste, inden vi tager til vores anden fest for denne tur. Så snart vi træder ind på festpladsen, er festen hurtigt sat i gang, og i dag skal vi til et arrangement i det ”lille” telt, med plads til 400 personer, hvor der igen udleveres øl-kort.
Når vi når aftenen, er det tilbage til bussen, hvor vi kører derudad, selvfølgelig med stop til at købe natmad og strække benene.

 

5 dag:

Når vi rammer søndag, ankommer vi ved grænsen om formiddagen, hvor der kan handles ind og strækkes ben og måske endda snakkes om alle de store festligheder, vi lige har oplevet. Derefter er vi klar til at køre den sidste vej hjem til Fyn.

Praktisk information

Afrejse dato

28. september 2022

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

søndag 2. oktober 16:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Hotel m. halvpension, guide, i bussen er der fri bar m. snacks, kaffe, drinks, øl og vand, 1*natmad og 1* morgenmad. Der er adgang til 2 fester inkl. 4 L øl pr. frest (kan ombyttes til mad)

Ekslusiv i rejsen

Anden drikkelse og frokost

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Ørbæk v. kroen07:00
Nyborg v. vejerboden07:15
Ullerslev v. forsamlingshuset07:35
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:55
Odense, Dannebrogsgade08:10
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)09:00
Fredericia Banegård Vest09:15
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)09:35
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)10:00
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K10:25

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Oktoberfest i München

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.