fbpx
Forside Rejser Nytår i Skagen

Nytår i Skagen

Se billeder i stor

Skagen - Nytårsfest på toppen af Danmark

Pris pr. person: DKK 3995,-

Enkeltværelse tillæg 800,-

 

Kom med på en selvforkælelsestur til toppen af Danmark, og træd ind i det nye år sammen med det bedste selskab. Vi sørger for, at vi får hygget, spist masser af mad, set det bedste af Skagen – og fik vi sagt masser af mad? Vi har sørget for det hele, så vi kan afslutte 2021 på bedste vis!

 

29/12:
Vi samles alle i bussen, spændte på en skøn nytårstur til Skagen. Med passende pauser undervejs og endda lidt kaffe og kage fra bus, kører vi til Foldens Hotel i Skagen, hvor vi indkvarteres ved eftermiddagstid. Her vil vi blive taget imod med velkomstdrink. Med alle i godt humør, sætter vi os til rette og nyder en 2-retters menu.

30/12:
Som altid får vi en lækker morgenmad, før vi starter dagens spændende program. I dag tager vi jer med rundt til de mest kendte seværdigheder i Skagen, som også er et skønt syn i december måned.
Vi har bestilt sol og skyfri himmel til denne dejlige dag, hvor vi starter med at køre ud til Grenen. Vi skal derefter forbi Det Grå Fyr, hvor der også vil være god tid til at holde en pause og måske få lidt lækkert varmt at drikke.
Efter vi har fået varmen igen, kører vi på en byrundtur i Skagen, hvor vi også får set Vippefyret, Gl. Skagen og Skagen Lystbådehavn. Derefter kan I gå rundt i byen på egen hånd, hvor I kan finde lidt lækker frokost.

Vi slutter dagens udflugt af med et besøg ved Råbjerg Mile, før vi vender tilbage til hotellet. Her er der lidt tid til at slappe af, inden vi får serveret en dejlig 2-retters menu. Efter aftensmaden er der banko for alle, der har lyst – der bliver serveret kaffe og hjemmebagte småkager.

Nytårsaftensdag:
Det er blevet årets sidste dag, og vi har planlagt et oplevelsesrigt program for dagen! Vi starter dagen med at køre ad snapseruten til Den Tilsandede Kirke, hvor der bliver serveret hjemmebrygget snaps, samt sildehapsere. Vi kører hjem igen og gør os klar til den store festaften.
Vi starter selvfølgelig nytårsfesten med dronningens tale med en lækker velkomstdrink i hånden. Herefter nyder vi hele 4 lækre nytårsretter, inden det er tid til musik og dans i viseværtshuset.
Kl. 00.00 bliver der serveret champagne med kransekage efterfulgt at storslået nytårsfyrværkeri. Vi slutter festen af med natmad, inden vi siger tak for i år.

1/1:
Efter en lang nytårsaftensdag, skal vi bare sove længe og slappe af i dag. Vi får serveret en sen morgenmad og tjekker sent ud, før vi kører hjemad efter en begivenhedsrig nytårsrejse.

Praktisk information

Afrejse dato

29. december 2021

Opsamlingsrute 2

Hjemkomst

lørdag 1. januar 18:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Hotel m. halvpension, velkomstdrink, kaffe og te, bankospil m. hjemmebagte småkager, tur m. sildehapsere og snaps

Ekslusiv i rejsen

Andet drikkelse og frokost

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC08:30
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.08:45
Aarhus v. Musikhuset Aarhus09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Nytår i Skagen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.