fbpx
Forside Rejser Nytår i Skagen (2022)

Nytår i Skagen (2022)

Se billeder i stor

Skagen - Nytårsfest på toppen af Danmark

Pris pr. person: DKK 3995,-

Enkeltværelse tillæg 800,-

 

Kom med på en selvforkælelsesrejse til toppen af Danmark og træd ind i det nye år i godt selskab. Vi sørger for, at vi får hygget, spist masser af mad og set det bedste af Skagen – og fik vi sagt masser af mad? Vi har sørget for det hele, så vi kan afslutte 2021 på bedste vis! På denne tur bliver vi som altid forkælet på Foldens Hotel, som sørger for at vi får den bedste oplevelse.

 

 

29/12:

Vi samles i bussen og sætter kursen mod en skøn nytårsrejse til Skagen. Med passende pauser undervejs med kaffe og kage fra bus, kører vi til Foldens Hotel i Skagen, hvor vi indkvarteres ved eftermiddagstid. Her vil vi blive taget imod med en velfortjent velkomstdrink, hvorefter vi sætter vi os til rette og nyder en 2-retters menu.

 

30/12:

Vi får en lækker morgenmad, før vi starter dagens spændende program: I dag tager vi rundt til de mest kendte seværdigheden i Skagen, som også er et skønt syn i december måned.

Vi har bestilt sol og skyfri himmel til denne dejlige dag, hvor vi starter med at køre ud til Grenen og Det Grå Fyr. Vi kører en byrundtur i Skagen, hvor vi også skal se Vippefyret, Gl. Skagen og Skagen Lystbådehavn. Derefter er der mulighed for at gå rundt i byen på egen hånd, hvor der kan findes lidt lækker frokost.

 

Vi slutter dagens udflugter af med et besøg ved Råbjerg Mile, før vi vender tilbage til hotellet. Her er der lidt tid til at slappe af, inden vi får serveret en dejlig 2-retters menu. Efter aftensmaden er der banko for alle, som har lyst – der bliver serveret kaffe og hjemmebagte småkager.

 

Nytårsaftensdag:

Det er blevet årets sidste dag, og vi har planlagt et oplevelsesrigt program for dagen! Vi starter dagen med at køre ad snapseruten til Den Tilsandede Kirke, hvor der bliver serveret hjemmebrygget snaps, samt sildehapsere. Vi kører tilbage til hotellet og gør os klar til den store festaften. Vi starter selvfølgelig nytårsfesten med dronningens tale med en lækker velkomstdrink i hånden. Herefter nyder vi hele fire lækre nytårsretter, inden det er tid til musik og dans i viseværtshuset.

Kl. 00.00 bliver der serveret kransekage efterfulgt af storslået nytårsfyrværkeri. Vi slutter festen af med natmad, inden vi siger tak for i år.

 

1/1:

Efter en lang nytårsaftensdag, skal vi bare sove længe og slappe af i dag. Vi får serveret en sen morgenmad og tjekker sent ud, før vi kører hjemad efter en begivenhedsrig nytårsrejse.

Praktisk information

Afrejse dato

29. december 2022

Opsamlingsrute 2

Hjemkomst

søndag 1. januar 18:00, 2023

Inklusiv i rejsen

Hotel m. halvpension inkl. kaffe/the, velkomstdrink første aften, bankospil m. kaffe og småkager, udflugt på snapsruten m. sildehapsere og snaps samt stor nytårsmenu m. velkomstdrink, kaffe, kransekage og natmad.

Ekslusiv i rejsen

Frokost og yderligere drikkelse.

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Ørbæk v. kroen07:00
Nyborg v. vejerboden07:15
Ullerslev v. forsamlingshuset07:35
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:55
Odense, Dannebrogsgade08:10
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)09:00
Fredericia Banegård vest09:15
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC09:40
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.09:55
Aarhus v. Musikhuset Aarhus10:30

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Nytår i Skagen (2022)

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.