fbpx
Forside Rejser Nordsjælland og København

Nordsjælland og København

Se billeder i stor

Nordsjælland og København - Historisk rejse

Pris pr. person: DKK 3395,-

Tillæg enkeltværelse 435,-

Spændende tur til nogle af de historiske steder i det nordsjællandske. Vi besøger blandt andet Kronborg, Frederiksborg Slot og Karen Blixen Museet. Vort hotel ligger i den lille havneby Hundested, som er et godt udgangspunkt for denne rejse.

 

DAG 1

Vi forlader Fyn og kører via Storebæltsbroen til vor hovedstad, København. Her ser vi nærmere på byen, bl.a. Den Lille Havfrue, Kongens Nytorv, Gefion-Springvandet mm. Der bliver tid på egen hånd til en strøgtur eller lidt at spise i Nyhavn. På vej til vores hotel gør vi ophold på Bakken, hvor der vil være tid til en spadseretur og måske en kop kaffe. Vi fortsætter til Hundested Kro, hvor vi skal bo de næste par dage.

 

DAG 2

Kronborg står på programmet i dag. En rundvisning og et møde med Hofmesterinden, der fortæller om livet tæt på kongefamilien. Blandt andet hører vi om de kongeliges mange fester gennem tiderne på Kronborg, hvor indflydelsesrige personer fyldte de flotte sale. Herefter er der tid på egen hånd i Helsingør. Måske har man lyst til at indtage sin frokost på det spændende food-marked, besøge Søfartsmuseet eller Værftsmuseet eller blot slentre en tur rundt i byen. Som et pudsigt indslag, er det muligt at sejle ind til byens centrum fra slotssøen. Om eftermiddagen ser vi Rungstedlund, Karen Blixen Museum. Her hører vi om hendes liv, og vi ser hendes grav.

 

DAG 3

I dag kører vi til Hillerød for at besøge Frederiksborg Slot og den unikke slotshave med de to vidt forskellige anlæg; barok- og landskabshaven. Vi kigger nærmere på et af Danmarks flotteste slotte, fyldt med historie over flere generationer. Slottet er et af Christian den Fjerde’s mange bygningsværker fra 1600-tallet. Gennem mange år nød kongefamilien at residere på dette fantastiske sted.

 

DAG 4

Formiddagen er sat af til at kigge nærmere på Hundested. Måske man ser Knud Rasmussens hjem, Hundested Sandskulpturfestival eller man vælger turen til havnen og Halsnæs Bryghus. Om eftermiddagen går turen tilbage til Fyn.

Praktisk information

Afrejse dato

7. october 2021

Opsamlingsrute 3

Hjemkomst

søndag 10. oktober 17:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, udflugter, broafgifter, hotel med halvpension, entré samt rundvisning til Kronborg slot og Karen Blixen og entré til Frederiksborg Slot.

Ekslusiv i rejsen

Frokost, drikkevarer og øvrige entreer.

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Nyborg v. vejerboden07:40

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Nordsjælland og København

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.