fbpx
Forside Rejser Millstätter See, Østrig

Millstätter See, Østrig

Se billeder i stor

Millstätter See, Østrig - De østrigske Alper

Pris pr. person: DKK 6895,-

Tillæg enkeltværelse: 945,-

 

Smukke bjerge, smukke søer, hyggelige spisesteder og godt humør – det er ord, som ofte bruges, når talen falder på Østrig. Det vil helt sikkert også være ord, som man kan sætte på denne tur til de østrigske Alper.

 

 

DAG 1

Den første dag bruges på opsamling og kørsel til overnatningshotel midt i Tyskland. Der spises aftensmad umiddelbart efter ankomst.

 

DAG 2

Efter en god nats søvn fortsættes mod syd gennem Bayerns landskab med de mange humleplanter, og så småt begynder Alperne at vise sig for os, og vi kører gennem tunneller og over broer, inden vi ankommer til vores hotel, Kaiser Franz Josef.

 

DAG 3

Denne dag bliver dagen, hvor vi ser flere af de smukke søer i området. Brennsee, Afritzersee, Ossiachersee, og Wörthersee. Turen går også til hovedstaden i delstaten Kärnten, Klagenfurt, som vi ser nærmere på. En by med ca. 100.000 indbyggere. Dernæst køres videre til Wörthersee og til det kendte udsigtstårn Pyramidenkogel. For ca. 14 Euro kan man komme op i tårnet, som er det højeste trætårn i verden. Herfra er der en fantastisk udsigt over Wörthersøen. Der køres retur til hotellet via Villach og Unteres Drautal.

 

DAG 4

Udflugten i dag går til Millstätter Alperne via Obermillstatt, langs med ”Kærlighedens Vej” til Radenthein og Granatium, hvor man kan se og høre om Granat-smykkesten (entre 8,- Euro). Hjem via Döbriach

 

DAG 5

Slovenien er målet for dagens udflugt. Først tager vi til hovedstaden, Ljubljana, hvor vi får et kort ophold, dernæst til Bledsøen i de Juliske Alper. Søen har ofte været brugt til verdensmesterskaberne i roning. Området har været et yndet feriemål for konger og adelige, og også den tidligere præsident Tito har haft sommerresidens her. I dag er der et luksushotel.

 

DAG 6

En hyggelig dag i Dolomitterne og Hohe Tauern venter os. Turen går gennem dalen Mölltal til Obervellach og bjergbestigerbyen Heiligenblut. Videre ad Grossglockner Alpin Vej til kaiser Franz Josefs Höhe, som ligger i 2400 m højde. Også Østtyrols hovedstad Lienz får besøg af os.

 

DAG 7

Efter nogle hyggelige dage i Østrig vender vi næsen mod nord, og vi begiver os til vort overnatningshotel.

 

DAG 8

På den sidste dag bliver der mulighed for lidt grænsehandel, inden vi er tilbage på Fyn. – Den første dag bruges på opsamling og kørsel til overnatningshotel midt i Tyskland. Der spises aftensmad umiddelbart efter ankomst.

Praktisk information

Afrejse dato

14 october, 2021

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

torsdag 21 oktober 19:30, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel og alle udflugter, halvpension fra første dags aften til sidste dags morgen, en dag med vinsmagning, en aften med livemusik i forbindelse med aftensmaden, adgang til spa og guidede ture.

Ekslusiv i rejsen

Frokost, drikkevarer og entréer

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)08:20
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)08:50
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Millstätter See, Østrig

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.