fbpx
Forside Rejser Lübeck, Tyskland – Julemarkedsrejse

Lübeck, Tyskland – Julemarkedsrejse

Se billeder i stor

Lübeck, Tyskland – Julemarkedsrejse

Pris pr. person: DKK 1495,-

Tillæg ved enkeltværelse 349,-

Lad os fejre julen med en rigtig juletur til Lübeck, hvor man finder nogle af danskernes favoritjulemarkeder. I den gamle by skal vi besøge mange forskellige julemarkeder, som byder på smagsoplevelser og juleshopping. Her kan man købe nogle af Lübecks specialiteter som årets julegave – for eksempel tekstiler, keramik, trævarer og naturligvis marcipan!

1 dag

Vi samles i bussen og kører til Tyskland – klar på en rigtig hyggelig juletur. Vi holder en velfortjent pause ved Ricklinger Landbrauerei, hvor vi får en rundvisning på det lille privatejede bryggeri. Det er den yngre brygmester, der med glimt i øjet fortæller om hverdagen på bryggeriet. Derefter stå der frokost på programmet. Den består af fingermadder med ost og pølse, hvortil der serveres to forskellige slags nybrygget øl.

Glade, mætte og efter at have smagt på øllet, kører vi resten af vejen til Lübeck, hvor vi indkvarteres på vores hotel, Park Inn Hotel. Så er der lidt tid til at besøge julemarkedet i den hyggelige gamle bydel, eller man kan slappe af på hotellet. Aftensmad er der mulighed for på hotellet, eller måske er det spændende at smage på nogle af de mange forskellige spiselige sager, der kan købes i julemarkedsboderne.

2 dag

Friske på en dejlig dag i Lübeck starter vi med en byrundtur i den flotte by. Vi skal opleve nogle af de flotte kirker, se historiske vartegn som Holstentor, Salzspeicher og Burgtor samt Helligåndshospitalet. Visse steder i Lübeck er det nemt at føle sig sat tilbage i tiden.
Vi får tid til at komme rundt i byen på egen hånd og nyde julemarkederne, spise frokost og besøge et rigtigt julested – måske Café Niederegger, der byder på den kendte Niederegger Marzipan.
Efter en dejlig dag kører vi igen hjemad, hvor vi holder en god pause ved grænsen, så der kan købes lidt godt ind. Her kan man også snuppe en nem aftensmad, inden vi kører den sidste vej hjem.

Praktisk information

Afrejse dato

15 december, 2020

Opsamlingsrute 1

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

onsdag 16 december 19:00, 2020

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, frokost og to øl på dag 1 samt hotel m. morgenmad

Ekslusiv i rejsen

Frokost på dag 2, drikkevarer samt entreer

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06.05
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:30
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)08:20
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)08:50
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Lübeck, Tyskland – Julemarkedsrejse

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.