fbpx

Læsø

Se billeder i stor

Læsø

Pris pr. person: DKK 2795,-

Tillæg enkeltværelse 699,-

 

Kom med på en rigtig hyggelig tur til Nordjylland, hvor vi skal se noget af det bedste stedet har at byde på. Ikke nok med at vi skal besøge Læsø, som er en af Danmarks mest besøgte øer, skal vi også forbi Lille Vildmose, Århus og Randers. Vi bor i Frederikshavn på Hotel Jutlandia, som har udsigt lige ned til havnen og som vil sørge godt for os under vores besøg.

 

 

Dag 1

Vi samles og kører mod vores første stop, som i dag er Lille Vildmose, der tager godt imod os med en guidet rundtur i området – vi får en sandwich med på turen. Lille Vildmose er et utroligt naturområde med vild natur og et rigt dyreliv, som vores søde guidet vil fortælle alt om.
Hen på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Frederikshavn, hvor der vil være tid til at shoppe lidt eller kigge rundt i området, som bl.a. er prydet af en flot kirke.

Til de, som har lyst, er der efter aftensmad mulighed for at tage med bussen ned til byens palmestrand for at nyde aftenens hyggelige atmosfære.

 

Dag 2

Det er tid til det, vi alle har glædet os til: Vi skal med færgen mod Læsø til en spændende dag på øen. Vi står tidligt op og tager med færgen og mødes med vores guide ved ankomst til øen. Guiden tager os med rundt og viser os alt fra Læsø Saltsyderi, øens flotte natur og de kendte Tanghuse. Vi stopper ved Østerby, hvor der kan købes frokost, inden vi tager færgen tilbage.

 

Dag 3

Vi kører hjem igen, og på vejen stopper vi ved flere forskellige hyggelige steder. Første stop er Randers, hvor man frit kan vælge mellem et besøg ved Randers Regnskov eller Memphis Mansion, som begge er store seværdigheder i Randers. Der er tid til frokost efter besøget, hvorefter vi kører resten af vejen hjem mod Fyn.

Praktisk information

Afrejse dato

9. may 2022

Opsamlingsrute 2

Hjemkomst

onsdag 11. maj 18:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Al kørsel og udflugter, hotel m. halvpension, guide og sandwich v. Lille Vildmose samt færge og guide på Læsø og entré til Memphis Mansion eller Randers Regnskov

Ekslusiv i rejsen

Frokost på dag 2 og dag 3 samt drikkelse

Opsamlingsrute2
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Ørbæk v. kroen07:00
Nyborg v. vejerboden07:15
Ullerslev v. forsamlingshuset07:35
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:55
Odense, Dannebrogsgade08:10
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)09:00
Fredericia Banegård Øst09:15
Vejle v. motorvej afk. 59, Hornstrup, DTC09:40
Horsens V afk. 56 samkørsels plads.09:55
Aarhus v. Musikhuset Aarhus10:30

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Læsø

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.