fbpx
Forside Rejser Hornborgasjön, Sverige

Hornborgasjön, Sverige

Se billeder i stor

Hornborgasjön, Sverige - Tranedans i Sverige

Pris pr. person: DKK 2995,-

Tillæg enkeltværelse 720,-

 

I foråret flyver tranerne den lange vej fra Sydeuropa og Nordafrika til ynglepladserne i Nordsverige. Undervejs holder de hvil ved Hornborgasjön, der er en af Nordeuropas vigtigste fuglesøer.

 

Dag 1

Vi kører til Helsingør og tager færgen til Helsingborg. Herfra kører vi langs den svenske vestkyst. Vi kommer gennem Göteborg og langs Göta-elven. Når vi er fremme ved Trollhättan, skal vi se de imponerende sluser, som siden år 1800 har sikret, at skibstrafikken kan sejle fra Kattegat til Väneren uden at skulle laste om. Først på aftenen ankommer vi til Hotel Scandic Billingen, der ligger centralt i Skövde. Her bliver vi budt velkommen med en dejlig middag.

 

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi til Hornborgasjön, hvor vi finder tusindvis af traner. Tranerne lever i livslange forhold med deres mage, og dansen er en måde at styrke forholdet mellem dem. Det er et imponerende syn, når hannerne med de mærkelige hoppende bevægelser og basken med vingerne forsøger at imponere hunnerne. Rundt om søen findes der mange fugletårne og udkigssteder, så der er rig mulighed for at se nogle af de op til 27.000 traner, der kan være samlet i området.

 

Dag 3

Køreturen ned gennem Sverige er lidt anderledes end på vejen ud. Vi ser nogle af de enorme skovområder, som landet er dækket af på vores vej til Gekås Ullared, der er Skandinaviens største lavprisvarehus. Her kan vi få tøj, elektronik, interiør, legetøj, haveredskaber og alt derimellem. På fire etager kan vi shoppe løs til lave priser, og frokosten kan købes på et af de mange spisesteder. Om eftermiddagen fortsætter vi vores tur hjem til Danmark via Øresundsbroen.

 


 

Hotel:
Scandic Billingen
Trädgårdsgatan 10
541 30 Skövde
Sverige

Praktisk information

Afrejse dato

2 april, 2021

Opsamlingsrute 3

men 1 time senere

Hjemkomst

søndag 4 april 21:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, broer, færge, hotelophold med halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms og diverse vejafgifter. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

Ekslusiv i rejsen

Frokoster, drikkevarer og eventuelle entréer.

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Nyborg v. vejerboden07:40

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Hornborgasjön, Sverige

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.