fbpx
Forside Rejser Holmegaard Værk

Holmegaard Værk

Se billeder i stor

Holmegaard Værk

Pris pr. person: DKK 595,-

Holmegaard har gennem tiderne forsynet mange danske hjem med funktionelt og dekorativt glasdesign. På glasværket er der gang på gang blevet udtænkt, formet og leveret ikoniske klassikere til Danmark og resten af verden. Det hele startede for 200 år siden med en stærk kvinde, der gik imod konventionerne. I dag skal man lede længe efter et hjem, der ikke har et stykke Holmegaard på middagsbordet eller til pynt på hylderne.

Vi starter med at køre til restaurant Mona Lisa i Næstved, hvor vi får serveret 3 stykker brød og en osteanretning, inden vi kører videre til Holmegaard Værk. Her bliver vi mødt af en verden af smukt kunsthåndværk og gamle traditioner. Vi får tid på egen hånd til at kigge på de mange samlinger og besøge de levende værksteder.

Se den ikke mindre end syv meter høje og 40 meter brede reolvæg med mere end 40.000 unikke stykker glas fra bl.a. Holmegaard, Odense Glasværk og Kastrup. Eller tag dig tid til at beundre Kählers kunstneriske keramik eller dykke ned i oldtidsfund fra Holmegaard Mose i en af de andre udstillinger. På værkstederne kan man se de dygtige kunsthåndværkere forme og skabe, og man kan også selv få lov til at prøve kræfter med at arbejde med glas eller ler. Ved ankomst til Holmegaard Værk får vi hver især udleveret en audioguide, der leder os sikkert gennem udstillingerne. Her kan man høre om arbejdslivet på Danmarks første, sidste og eneste eksisterende glasværk – idéerne ved kunstnernes tegnebord, det hårde arbejde i den store ovns varme og anstrengelserne med at lære at beherske det uregerlige materiale. Ud på eftermiddagen vender vi tilbage til Fyn efter en dejlig dag blandt glas og keramik.

Praktisk information

Afrejse dato

6. november 2021

Opsamlingsrute A

men 1 time senere

Hjemkomst

lørdag 6. november 17:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Bro, frokost, entré og audioguides

Ekslusiv i rejsen

OpsamlingsruteA
Svendborg v. Ærøfærgen07:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken07:25
Nyborg v. vejerboden08:45
Ullerslev v. forsamlingshuset08:30
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:50
Odense, Dannebrogsgade08:00
Langeskov v. kroen08:25

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Holmegaard Værk

Rejse bestillingsformular (ENDAGSTURE)

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn.

Antal personer

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.