fbpx
Forside Rejser Frederiksborg Slot

Frederiksborg Slot

Se billeder i stor

Frederiksborg Slot

Pris pr. person: DKK 795,-

For 400 år siden blev Nordens største renæssanceanlæg bygget. Det skulle understrege Christian 4.’s position som en magtfuld europæisk monark, og det ses tydeligt overalt, man går. Smukke gobeliner, relieffer og malerier pryder slottets sale, og man kan bruge lang tid på at beundre hvert et rum, man træder ind i.

Vi kører via Storebæltsbroen mod det nordsjællandske og kommer den smukke vej forbi Furesø og Høvelte Kaserne. Vi gør holdt ved Blovstrød Kro, hvor vi får serveret en 2-retters menu, inden vi kører den korte, men kønne tur gennem Store Dyrehave til Frederiksborg Slot. Her skal vi på en rundvisning, der fører os gennem 500 års danmarkshistorie ved hjælp af malerier, skulpturer og møbler. Vi bliver præsenteret for betydningsfulde begivenheder og personer fra Middelalderen og helt frem til nutiden.

Efter rundvisningen er der tid på egen hånd til at se nærmere på omgivelserne. Det er muligt at gå en tur i Slotshaven, der består af to dele. I 1990’erne blev slottets barokhave genskabt. Den står med lige linjer og skarpe kanter, og her kan man fx se fire kongelige monogrammer, bl.a. for Dronning Margrethe 2., udformet i sirligt tætklippede hække. Som modsætning til barokhavens symmetri og snorlige kanter finder vi den romantiske Landskabshave. Her dyrkes den frie natur med fritvoksende skovpartier, små søer og snoede stier. Det er også her, vi kan finde det lille lystslot, Badstueslottet, hvor kongen og hans mænd kunne nyde en god frokost efter dagens jagt. Ud på eftermiddagen vender vi næsen tilbage mod Fyn efter en dag i overdådig pomp og pragt.

Praktisk information

Afrejse dato

3. september 2021

Opsamlingsrute A

Hjemkomst

fredag 3. september 18:30, 2021

Inklusiv i rejsen

Bro, 2-retters frokost, entré og rundvisning

Ekslusiv i rejsen

OpsamlingsruteA
Svendborg v. Ærøfærgen07:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken07:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)07:50
Odense, Dannebrogsgade08:00
Langeskov v. kroen08:25
Ullerslev v. forsamlingshuset08:30
Nyborg v. vejerboden08:45

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Frederiksborg Slot

Rejse bestillingsformular (ENDAGSTURE)

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn.

Antal personer

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.