fbpx
Forside Rejser Bornholm – Solskinsøen i Østersøen

Bornholm – Solskinsøen i Østersøen

Se billeder i stor

Bornholm - Solskinsøen i Østersøen

Pris pr. person: DKK 3579,-

Eneværelse tillæg kr. 750,-. Rabat for 3. og 4. person i værelset: kr. 300 pr. person

Kom med og oplev danskernes solskinsø, Bornholm. Vi har sammensat en naturskøn ferie til dig med det bedste, Bornholm har at byde på. Du kan opleve smukke hvide strande, store skove, smukke klipper og masser af historiske seværdigheder.

Dag 1

Din ferie begynder med en afslappende og hyggelig dag, hvor vi kører den smukke tur over mod Bornholm og sejler med færgen til den flotte ø. På vej til vores hotel Abildgaard, kører vi forbi Kræmmerhuset, der udover at have en fantastisk have, også byder på kunsthåndværk og håndarbejde.

Dag 2

Efter en lækker morgenbuffet, skal vi på rundtur på Nordbornholm med vores dygtige guide. Vi skal besøge det smukke Hammershus, Fiskerlejet ved Vang og Hasle med det berømte silderøgeri, samt den store billedskønne Østerlars Kirke. Derefter runder vi Gudhjem, hvor der er mulighed for at se byen på egen hånd, og eventuelt få en lækker frokost. Gudhjem er bl.a. kendt for deres ret Sol over Gudhjem, som er spændende oplevelse.

Dag 3

Dagen er sat af til en flot rundtur på Sydbornholm, hvor vi skal opleve Dueoddes fine hvide strand, det hyggelige fiskerleje, Snogbæk, for derefter at besøge Havtornplantagen Høstet, der tilbyder lækre smagsprøver.
Der vil være en pause i byen Svaneke, hvor der kan opleves kendte torvedage og mange spændende butikker og værksteder. Her kan du også spise frokost før vi kører tilbage mod hotellet via den fantastiske østbornholmske kyst.
Eftermiddagen kan bruges på afslapning ved hotellets swimmingpool, en dejlig tur ned til stranden eller et besøg ved de smukke sprækkedale, der blev dannet for over 10.000 år siden og kun ligger en kort tur fra hotellet.

Dag 4

I dag kører vi fra hotellet og vender næsen hjemad. Vi tager færgen til Ystad og kører stille og roligt resten af vejen hjem.

Praktisk information

Allerede kørt
Afrejse dato

20 august, 2020

Opsamlingsrute 3

Hjemkomst

søndag 23 august 00:00, 2020

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, broafgift og færge, samt hotel med morgenbuffet og aftenbuffet. Der er fri kaffe, te og saft hele dagen og til aftensmad er der fri øl/vin/vand mellem 18-20. Du får guide, entre til Østerlars kirke og besøget til Høstet med smagsprøver og rundvisning, samt gebyr til rejsegarantifond og moms.

Ekslusiv i rejsen

Frokost og drikkevarer

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06.05
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06.30
Odense, Dannebrogsgade07.00
Nyborg v. vejerboden07.40

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Bornholm – Solskinsøen i Østersøen

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.