fbpx
Forside Rejser Bornholm (d. 13-09-2022)

Bornholm (d. 13-09-2022)

Se billeder i stor

Bornholm - Solskinsøen i Østersøen

Pris pr. person: DKK 4395,-

Tillæg enkeltværelse 1280,- | Pris pr. pers. v. 3 eller 4 personer: 3995,- | Tillæg v. delt enkeltværelse m. sideværelse: 640,- | Tilvalg udflugt til Christiansø: 225,- pr. pers. | Tillæg udflugt til Ud i det blå: 60,- pr. pers.

 

Kom med til solskinsøen og bliv forkælet med en masse guidede ture fulde af fortællinger, smagsprøver og besøg ved Bornholms flotteste seværdigheder.

Vi bor syd for Allinge på Hotel Abildgaard, som ligger skønt nær skov og strand og har et lækkert udendørsareal med pool-område.

 

Dag 1:

Vi kører over Storebæltsbroen på tværs af Sjælland og via Øresundsbroen til Ystad i Sverige. Undervejs holder vi pauser, hvor vi kan få noget at spise og strække benene. Fra Ystad sejler vi til Rønne og kører derefter til Kræmmerhuset, hvor vi kan se alt, hvad de har af kunsthåndværker og håndarbejde. Derefter kører vi direkte til hotellet for indkvartering og en dejlig middag. Til maden er der drikkevarer (øl, vand og vin) ad libitum inkluderet i prisen.

 

Dag 2:

I dag skal vi på udflugt med guiden, hvor vi skal se Nordbornholm. Vi skal bl.a. besøge det flotte Hammershus Besøgscenter. Herfra får man et godt kig til Hammershus, og man kan læse om stedets historie. Vi kører videre til fiskerlejet i Vang, der blev kendt for sit stenbrud, der var aktivt indtil 1974. Vi besøger Hasles berømte silderøgeri, hvorefter vi kører til den kendte rundkirke, Østerlars Kirke. Vi slutter dagen af med en hyggelig tur til Gudhjem, hvor vi spiser frokost og oplever byen på egen hånd. Måske frokosten skulle være ”Sol over Gudhjem”.

 

Dag 3:

På den anden og sidste dag med guiden går turen til Sydbornholm, og første stop er Dueoddes fine hvide strand efterfulgt af det hyggelige fiskerleje i Snogbæk. Vi besøger Høstet, der byder på smagsprøver og derefter kører vi til Svaneke for at holde frokostpause. Derefter bruger vi noget tid i byen, hvor vi kan opleve deres kendte torvedage. Her er masser af butikker og værksteder, vi kan besøge, inden vi kører ad den flotte østbornholmske kyst hjem til hotellet.

 

Dag 4:

I dag er der fridag, hvilket betyder, at man kan vælge imellem en spændende tur til Christiansø på egen hånd eller en hyggelig tur ud i det blå, hvor vi bl.a. skal besøge Teknisk Samling, der rummer alt hvad man kan samle på og lidt til (ikke inkluderet i prisen). Man kan selvfølgelig også vælge at blive på hotellet eller gå en tur i de smukke omgivelser.

 

Dag 5:

Sidste dag går turen hjem ad samme rute som udturen efter en oplevelsesrig rejse til et af de skønneste steder i Danmark. Vi holder en velfortjent frokostpause i Malmø, hvor der er tid på egen hånd, inden vi kører resten af vejen hjemad.

Praktisk information

Afrejse dato

13. september 2022

Opsamlingsrute 3

Hjemkomst

lørdag 17. september 18:00, 2022

Inklusiv i rejsen

Hotel m. halvpension, færge, lokalguide 2 dage, entré til Østerlars Kirke samt besøg og smagsprøver v. havtornplantagen

Ekslusiv i rejsen

Andre entréer, frokost og drikkelse

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Ullerslev v. forsamlingshuet07:30
Nyborg v. vejerboden07:50

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Bornholm (d. 13-09-2022)

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.