fbpx
Forside Rejser Antwerpen, Belgien

Antwerpen, Belgien

Se billeder i stor

Antwerpen, Belgien - Rejse til diamantbyen

Pris pr. person: DKK 4295,-

Rabat for 3 person i værelse: -300,- | Tillæg enkeltværelse: 695,-

 

Kom med på en fantastisk tur til diamantbyen Antwerpen i Belgien, hvor vi skal opleve alle byens skjulte perler. Du vil blive overrasket over hvor meget byen har at byde på, og du kan nu komme med på en tur, hvor vi får set alt det bedste. Vi skal smage på belgisk chokolade, samt belgisk øl og som prikken over i’et, skal vi også opleve Bruxelles, der byder på flotte bygninger, statuer, kunst og shopping.

 

 

DAG 1

Det er tid til at tage på tur, og vi samles i bussen før vi kører sydpå. Vi sørger for nogle gode pauser, så vi kan få strakt benene og lidt at spise, før vi kører resten af vejen til byen Antwerpen, hvor vores hotel, Century Hotel, ligger.

 

DAG 2

En rejseleder følger os alle dagene i Antwerpen. Vi starter ved havnen, hvor vi skal besøge museet MAS, der ikke er til at overse med sit flotte design. Bygningen er en oplevelse i sig selv, og her kan vi få et tilbageblik i byens historie, samt komme op på øverste etage og få en flot udsigt over byen. Byrundturen går ind til bymidten for at se den kendte markedsplads Grote Markt, hvor man blandt andet finder det smukke rådhus fra 1566. Den unikke domkirke ligger få skridt herfra, og gågaderne med de mange butikker lokker med diverse tilbud. Byens ældste bygning, Steen Slot, ser vi også på turen. Vi slutter dagen af med lidt tid på egen hånd til afslapning eller en spadseretur i byen, inden der er aftensmad på hotellet.

 

DAG 3

Dagen byder på en masse oplevelser, hvor vi skal rundt i Antwerpen og opleve den barokdesignede kirke, Carolus Borromeus, samt Centralbanegården, der overrasker en mere end man tror. Vi skal også besøge selveste Diamant distriktet, der byder på et særsyn af diamantbyens flotteste skatte. Derefter er der tid på egen hånd, hvor man kan opleve byen og få lidt frokost. Her er muligheden for at besøge Diamantmuseet eller Chokolate Nation, butikken, med byens bedste belgiske chokolade. Vi samles igen senere og tager til Antwerpen bryggeri, hvor vi skal på en helt særlig rundtur, samt prøvesmage 5 forskellige øl sammensat med lækre kødspecialiteter til.

 

DAG 4

Bruxelles, Belgiens hovedstad er genstand for vores besøg denne dag. Vi skal på en byrundtur og se den kæmpe markedsplads, verdenskendte skulpturer som Manneken Pis og Atomium og den enorme Jubelpark. Vi skal opleve Mont des Arts, det royale palads, katedralen og så skal der shoppes og måske spises lidt. Dernæst besøger vi den store botaniske have, hvor vi skal køre rundt med tog og se de flotter farver af de sidste blomster fra i år. Efter en begivenhedsrig dag vender vi næsen mod Antwerpen for vor sidste overnatning i byen for denne gang.

 

DAG 5

Efter en stor oplevelse, går turen hjem igen. Vi standser ved grænsen, hvor der er tid til at købe lidt godt ind, samt lidt frokost, før vi kører den sidste del af turen.

Praktisk information

Afrejse dato

2 august, 2021

Opsamlingsrute 1

Hjemkomst

fredag 6 august 19:00, 2021

Inklusiv i rejsen

Al kørsel, rundstykker/kaffe fra bus, hotel m. halvpension, entreer til Museum MAS og botanisk have, samt ølsmagning m. snacks

Ekslusiv i rejsen

Andre entreer, frokost og drikkevare

Opsamlingsrute1
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Middelfart, p-plads v. motorvej afk. 58B (Strib)07:45
Fredericia Banegård Øst07:55
Kolding samkørselsplads afk. 63 (Kokholm)08:20
Haderslev v. Vojens afk. 68 (samkørselsplads Hammelev)08:50
Aabenraa N v. afk. 70 pendlerpark v. Circle K09:15

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Antwerpen, Belgien

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Fødselsdato

Vi skal bruge din fødselsdato når vi bestiller forsikring til dig

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen. BEMÆRK: Afhentning/aflevering på egen adresse gælder kun på Fyn og koster et gebyr på kr. 100 pr. person pr. vej.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.