fbpx
Forside Rejser Advent-rejse til Bornholm

Advent-rejse til Bornholm

Se billeder i stor

Advent-rejse til Bornholm

Pris pr. person: DKK 4395,-

Tillæg enkeltværelse 1020,-

 

Kom med på den ultimative juletur til Bornholm. Vi fejrer første advent med at tage til øen, hvor julehyggen er at finde alle veje. Her kan du nyde alt det bedste, julen er kendt for, og der vil både være god tid til at se alt det bedste, Bornholm har at byde på, samt tid til at købe godter, gaver og andre lækre lokale varer med hjem til julen.

Vi skal bo på Griffen Spahotel i Rønne, der bl.a. er kendt for deres imponerende spaområde, flotte havudsigt og den gode placering midt i Rønnes gamle bydel.

 

 

Dag 1:

Vi kører mod Ystad, hvorfra vi tager færgen til Bornholm. Vi ankommer i god tid til at kunne bruge noget tid på torvet i Rønne og komme i rigtig julestemning. Måske der skal smages på lidt gløgg eller besøge Hjorths Keramik, der er Danmarks ældste keramikfabrik. På vej til hotellet kører vi forbi Kræmmerhuset, som er et rigtigt julested og er fyldt med unik lokal brugskunst.

 

Dag 2:

I dag skal vi på tur med en lokalguide, der er klar til at vise os rundt i det bornholmske vinterlandskab. Dagens fokus er julehygge med stort J. Vi skal bl.a. besøge Aakirkejuleby, hvor julejernbanen kører rundt på torvet, og der bliver bagt pebernødder ved nissehøjen. Vi skal forbi Svaneke, hvor det er oplagt at besøge Chokoladeværkstedet, der rigtig sætter julestemningen i gang. Vi skal også forbi Svaneke bryghus som byder os indenfor med bornholmske specialiteter til frokost. Vi bliver budt på en lækker frokostplatte, og der er rig mulighed for at købe deres gode økologiske øl.

Turen går selvfølgelig også forbi julemarkeder, som altid står klar med et spændende tilbud.

Tilbage på hotellet er der tid til at besøge hotellets Diamantspa, der både består af spa, sauna, kolde og varme bade og et stort relax-område – og bare rolig, der er også tid til at nyde spaen i morgen.

 

Dag 3:

Dagens udflugt er igen i godt selskab med lokalguiden, der bl.a. tager os forbi Østerlars Kirke, Gudhjem og videre langs østkysten til Allinge. Vi besøger små hyggelige gader med gamle huse, der er pyntet op til jul. Der er fint tid på egen hånd til at komme rundt i byerne og besøge, købe eller smage på alt, hvad hjertet begærer. Vi skal også forbi borgruinen Hammershus, der er så smukt placeret i landskabet og er noget af et syn uanset årstiden. Et kig forbi Hasle med de historiske silderøgerier kan heller ikke undværes.

 

Dag 4:

Det er tid til at vende hjemad igen, og vi tager færgen til Ystad, hvorefter vores første stop vil være Nyhavn i København, der er så smukt pyntet op i juletiden. Her får vi tid til at finde lidt frokost, kigge på Strøget eller besøge julemarkedet, der finder sted på Kongens Nytorv. Derefter kører vi resten af vejen hjem i rigtig julestemning og fyld med gode oplevelser.

Praktisk information

Afrejse dato

25. november 2022

Opsamlingsrute 3

Hjemkomst

mandag 28. november 18:30, 2022

Inklusiv i rejsen

Færge, hotel m. halvpension, samt kaffe, the og Diamantspa m. sauna, lokalguide 2 dage og frokostplatte på dag 2.

Ekslusiv i rejsen

Evt. entréer, andet drikkelse og frokost de andre dage.

Opsamlingsrute3
Svendborg v. Ærøfærgen06:00
Ringe v. p-plads v. OK-tanken06:25
Odense, Ørbækvej 100 (gl. Amtsgården)06:50
Odense, Dannebrogsgade07:00
Ullerslev v. forsamlingshuet07:30
Nyborg v. vejerboden07:50

Bestil rejsen i dag

Udfyld nendstående formular og tryk “Gå til næste skridt” for at kunne oplyse om rejsemål, indkvartering og evt. forsikringer.

Personlige oplysninger for dig, der bestiller:

Bestil rejsen i dag

Du er ved at bestille en rejse til

Advent-rejse til Bornholm

Rejse bestillingsformular

1.Antal personer

Hvor mange skal i afsted? Tilføj alle rejsedeltagere med både fornavn og efternavn. Derudover skal du vælge hvilket værelse de rejsende skal indkvarteres på - Alle personer med samme tal får samme værelse.

Antal personer

2.Forsikringer

Jeg / vi ønsker følgende forsikringer

Forsikringer

2.1Hvem skal forsikres?

Vi skal bruge fødselsdato og navn på hver person, når vi bestiller forsikring.

Forsikring

3.Afhentning og aflevering

Vælg, hvor du/I gerne vil stå på og af bussen.

4.Øvrige oplysninger / kommentarer

Har du yderligere kommentarer?

Deltagerbetingelser

Deltagerbetingelser *

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik *

Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.